9.1 C
București

Alianța.ro 📰 ziarul opoziției

luni, 27 martie 2023

mail@coalitia.ro

mapamond🌐media :  📰 Alhambra 📰 Lumea 📰 Excelsior 📰 Externe 📰 Investor 📰 Alianta 📰 Coalitia 📰 International 📰 Diplomatul 📰 Jurnalistul 📰 Matinal 📰 Națiunea 📰 Nordica 📰 Primaria 📰 Spectatorul

Ciolacu îi sugerează lui Nicuşor Dan să-şi dea demisia din funcţia de primar general

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sugerat, vineri, într-o conferinţă de presă la Vălenii de Munte, că Nicuşor Dan ar putea să ia în calcul demisia din funcţia de primar general al Capitalei, dacă nu este în stare să gestioneze diferitele crize apărute la nivelul administraţiei locale.

Must read

Marcel Ciolacu a fost întrebat într-o conferinţă de presă la Vălenii de Munte cum răspunde solicitării primarului general Nicuşor Dan ca PSD să spună fie dacă susţine greva STB sau dacă îi retrage sprijinul politic liderul de sindicat.
 
„Mai e o opţiune: fie pleacă acasă domnul Nicuşor Dan”, a fost răspunsul lui Marcel Ciolacu. Liderul PSD nu a mai făcut apoi comentatii. Pe de altă parte, Florin Cîţu a recomandat o discuţie cu Marcel Ciolacu, pentru a găsi o soluţie în ceea ce priveşte greva din Bucureşti, adică dacă prin intervenţie politică ar putea fi oprită.
 
„Cer PSD să se pronunţe. Noi avem o grevă care paralizează Bucureştiul organizată de un consilier general PSD. Un om care şi-a câştigat mandatul pe lista PSD. Cer PSD să se pronunţe pe una din două opţiuni: fie susţine

Citeste mai mult: adev.ro/r625me

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article