27.8 C
București

Alianța.ro 📰 ziarul opoziției

joi, 21 septembrie 2023

mail@coalitia.ro

mapamond🌐media :  📰 Alhambra 📰 Lumea 📰 Excelsior 📰 Externe 📰 Investor 📰 Alianta 📰 Coalitia 📰 International 📰 Diplomatul 📰 Jurnalistul 📰 Matinal 📰 Națiunea 📰 Nordica 📰 Primaria 📰 Spectatorul

Adrian Câciu: Avem o țintă clară, ca în primul trimestru să fie adoptate în Guvern toate mecanismele de aplicare a programelor de sprijin pentru IMM-uri!

Must read

Am discutat ieri cu șefii celor trei fonduri aflate în subordinea Ministerului Finanțelor și, în cel mai scurt timp, vom avea textul primei hotărâri de guvern, pe care o vom pune în transparență publică.
Mă voi concentra ca Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM), Fondul Român de Contragarantare şi Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) să asigure companiilor românești resursele financiare necesare pentru a produce bunuri și servicii de calitate.
IMM-urile sunt motorul economiei româneşti, iar treaba noastră este să le asigurăm „combustibilul” necesar.
Cred că acesta este modul corect în care să folosi impozitele şi taxele plătite de companiile private: să le întoarcem sub formă de garanții guvernamentale și granturi acolo unde este cea mai mare nevoie de ele, în economia reală!
Pandemia va trece, de aceea trebuie să avem curajul să privim cu câțiva pași mai înainte. Iar prioritatea mea strategică este să asigur, prin toate mijloacele, continuarea funcţionării economiei şi protejarea locurilor de muncă!

Adrian Câciu

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article